Dit zijn de beste goedkope auto’s voor weinig geld!

De beste goedkope auto's voor weinig geld

Fraaiebak selecteert de beste auto’s voor weinig geld voor je. Tijdens het zoeken naar je droomauto voor een laag budget snappen we dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn talloze opties en het is lastig een goede beslissing te maken. De redactie van Fraaiebak heeft dit onderzoek voor jou gedaan. De beste auto’s voor weinig geld zijn de Honda Civic (Type R), Volkswagen Polo, Ford Fiesta en de Peugeot 307! Allemaal erg betrouwbare auto’s die je voor weinig geld op de weg houden! Ook zijn de onderhoudskosten in de meeste gevallen erg laag bij deze goedkope auto’s!

goedkope auto voor weinig geld

Beste goedkope auto’s voor weinig geld

We hoeven je niet te vertellen dat de zoektocht naar de goedkope auto’s voor weinig geld bij het budget begint. Wat wil je precies uitgeven aan een auto en welke kosten komen hier bij kijken. Een kleine hint, dit zijn er aardig wat!. Gelukkig is het al een enorme verheldering als je al deze begrote kosten in kaart hebt gebracht. Ook is het goed om je eisen aan een goedkope auto voor weinig geld even op te schrijven. Wat wil je allemaal en voldoet die ene auto aan de (meeste) eisen.

In dit artikel lees je wat voor kosten hierbij komen kijken en waar je op moet letten.

Een auto is veel meer dan alleen een vervoersmiddel van A naar B. Het brengt naast deze functie ontzettend veel vrijheid, geweldige avonturen en een fijn gevoel. Met een mooie auto kan zo’n bolide je elke dag weer opvrolijken.
Al deze elementen mogen daarnaast ook geen drol kosten. Het moet één van de beste auto’s voor weinig geld zijn. Is dit niet een enorme uitdaging? Je gaat erachter komen. We verklappen je het wel alvast; nee, het is zeker mogelijk om zo’n goede auto voor weinig geld aan te schaffen! Dit komt vooral door het grote aanbod aan occasions.

Dit zijn ze: de beste goedkope auto’s voor weinig geld

In dit artikel gaan we de beste en leukste auto’s behandelen. Door de redactie van Fraaiebak is onderzoek gedaan en dit zijn volgens ons de beste opties wanneer je de beste auto wil voor weinig geld. Deze auto’s zijn allemaal te vinden op Marktplaats of Autoscout.

  • Honda Civic (Type R wanneer je iets meer budget hebt)
  • Volkswagen Polo
  • Ford Fiesta
  • Peugeot 307
Honda Civic Type R is een goedkope auto voor weinig geld die je veel veilige rij kilometers geven
Honda Civic (Type-R) Goedkope auto voor weinig geld

Honda Civic (Type R)

De Honda Civic is in de basis een kwalitatieve geweldenaar. De Japanners weten maar al te goed hoe je een kwaliteit tegen een lage prijs aan kan bieden. Daarnaast heeft de Civic ook nog de looks mee. Het ziet er goed uit, de prijs valt echt mee en rijplezier kun je ook genoeg beleven. Zeker wanneer je nog iets meer budget hebt is de Type R variant ook zeer interessant. Dit is de sportieve variant van de Honda.
Het is een voorwiel aangedreven auto met een perfecte balans tussen een handige hatchback en een coole speelgoedauto. Deze fraaie bak heeft genoeg vermogen om voldoende plezier in te hebben en geeft je simpelweg echt waar voor je geld. De Honda Civic ligt goed in de bochten door de goede veringen en is ook nog is goed te voorspellen in het rijgedrag. Voor beginnende bestuurders is dit dus ook zeker één van de beste auto’s voor weinig geld.

De prijzen van de Honda Civic lopen erg uiteen. Dit is ook afhankelijk van je eisen. Ga je bijvoorbeeld voor een ouder model of wil je liever een nieuwere Civic aanschaffen. Gelukkig bieden diverse autoverkoopsites de filters waarmee je nauwkeurig kan nagaan of er een Civic binnen je budget past. Kortom, zeker een favoriet als het gaat om de beste auto’s voor weinig geld! Zeker een auto die past bij de beste goedkope auto’s voor weinig geld.

Volkswagen Polo goedkope auto voor weinig geld
De Volkswagen Polo: Goedkope auto voor weinig geld

Volkswagen Polo

Wanneer je aan een Volkswagen Polo zit te denken ben je over het algemeen op de goede weg. Er is een goede reden dat je deze Duitse auto veelvoudig op de wegen in Nederland ziet. Het is simpelweg al jarenlang een geweldige auto. Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom de iconische Polo zo’n lange levensduur heeft.

Ten eerste weet je precies wat je krijgt voor je geld. Het is degelijk en niet té saai. De prestaties zijn dik in orde en het zal je niet teleurstellen. Deze aspecten hebben er met name voor gezorgd dat de Volkswagens nog steeds in de markt zijn. De Volkswagen Polo is één van de beste goedkope auto’s omdat het een betrouwbare auto is met een goede bouwkwaliteit. Ook biedt de auto een ruimer laadvermogen dan andere auto’s in de klasse. Bovendien heeft de Polo een aantrekkelijk design en is hij gemakkelijk te onderhouden, wat betekent dat hij zowel een praktische als betaalbare keuze is voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders.

De prijzen van een Volkswagen Polo verschillen ontzettend. Dit is afhankelijk van de kilometerstanden en bouwjaar. Deze hatchback is in alle soorten en maten te verkrijgen, vooral op Marktplaats en Autoscout24 is het aanbod enorm. De Polo hoort zeker bij de beste goedkope auto’s voor weinig geld volgens Fraaiebak.nl!

Ford Fiesta is een goedkope auto onder 3000 euro voor weinig geld!
Ford Fiesta: Goedkope auto voor weinig geld

Ford Fiesta

De Ford Fiesta is één van de beste goedkope auto’s voor weinig geld om verschillende redenen. Ten eerste is de Fiesta een zeer betrouwbare auto. Dit betekent ook dat de auto zeker lang mee kan gaan zonder veel problemen, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen om je van A naar B te brengen zonder onverwachte reparaties of stilstanden waar niemand op zit te wachten. Je koopt immers niet voor niets een goedkope bolide.

Ten tweede biedt de Ford Fiesta net als de Polo een ruime zitting met goed laadvermogen. In de kofferbak heb je genoeg ruimte om te reizen en het gewicht van de Ford Fiesta ligt zelfs onder de 1000kg bij de variant met 101 pk.

Ten derde is de Ford Fiesta een zeer efficiënte auto die niet veel brandstof verbruikt. Dit betekent dat je minder geld uitgeeft aan brandstof, wat betekent dat je meer geld overhoudt om te besteden aan andere dingen. Bovendien heeft de Fiesta ook in sommige gevallen een aantal geavanceerde technologieën aan boord, zoals een achteruitrijcamera en een modern infotainmentsysteem, wat betekent dat je altijd verbonden blijft met de wereld om je heen. Je hebt al een Fiesta vanaf zo’n 3000 euro! Een betrouwbare goedkope auto volgens Fraaiebak.nl

De Peugeot 307 is een lichte, betrouwbare auto voor weinig geld. Het is een zeer goedkope auto
De Peugeot 307: Goedkope auto voor weinig geld

Peugeot 307

De Peugeot 307 is een zeer goedkope auto over het algemeen. Dit komt vooral door het lichte gewicht en minimale uitstoot. Vanaf zo’n 2000 euro heb je al een degelijke Peugeot. Wel een kleine kanttekening; er zit op autoverkoopsites vaak ook veel troep bij. Bij de aankoop van een goedkope auto is het zeer belangrijk om altijd goed onderzoek te doen naar een bepaalde auto.

Bij de Peugeot 307 is het essentieel om goed te kijken naar het model. Er zijn namelijk ontzettend veel 307’s te koop en de kwaliteit kan verschillen. Dit betekent dat je moet letten op factoren zoals de algemene staat van de auto, de historie van het onderhoud, en eventuele problemen die het voertuig kan hebben. Bovendien is het ook verstandig om de prijs van de auto te vergelijken met soortgelijke Peugeot 307’s om er zeker van te zijn dat je een goede deal krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vergelijkbare kilometerstanden met bouwjaren. De Peugeot 307 is zeker een auto die past bij de beste goedkope auto’s voor weinig geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *